2023 – Speeltuintesters in Limburgse speeltuinen

Zaterdag 4 november

Afgelopen weekend heeft wethouder Jordy Clemens van Gemeente Heerlen in Speeltuin Welten een bijzondere map ontvangen uit handen van de kinderen van Phoenix4Kids. Deze enthousiaste kinderen en hun begeleiders hebben de afgelopen tijd samen met Speeltuinwerk Limburg Heerlense speeltuinen bezocht en getest op toegankelijkheid. Gemeente Heerlen heeft samen spelen hoog op de agenda staan en zal de plannen voortzetten de komende jaren.
De afsluiting was een feestelijke middag met hapjes, drankjes en een actief optreden van Bart Storcken waarbij iedereen in beweging kwam. Veel dank aan de testers en ook aan het bestuur speeltuin Welten.

En op..

zaterdag 2 september

En opnieuw 2 speeltuinen “getest” afgelopen weekend! Kinderen en begeleiders van Phoenix4Kids, super bedankt voor de inzet en mooie ideeën. Wie weet nou het beste of een speeltuin toegankelijk is voor alle kinderen? De kinderen zelf natuurlijk!
Er is veel samen gespeeld, onderling overleg gevoerd en hard gereden op de crossbaan. Dank ook voor de gastvrijheid van Speeltuin ’t Baanrakkertje Heerlerbaan en Speeltuin Rollebollebult in Gemeente Heerlen.