Wie zijn wij

Buiten spelen? Ieder kind, elke dag! Dat is ons motto. Als wij kinderen mogen uitleggen waar Speeltuinwerk Limburg voor is, dan zijn wij “van het buiten spelen”. En dat is natuurlijk ook duidelijk voor volwassenen. Speeltuinwerk Limburg ondersteunt alle initiatieven en initiatiefnemers die ruimte willen geven aan buiten spelen. Bij ons kun je terecht voor kleine en grote vragen over alles dat met buiten spelen te maken heeft: van techniek en veiligheid, tot pedagogiek en motivatie. Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij flink wat expertise in huis en daarnaast nog een groot netwerk van experts om ons heen.

Buiten spelen is op de eerste plaats vooral erg leuk, maar  ook heel belangrijk. Voor kleine en voor grote Limburgers! Buiten spelen is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van kinderen voor lichaam en geest. Maar buiten spelen maakt wijken vriendelijker, meer betrokken bij elkaar en schept een band die veel verder gaat dan het spelen op zichzelf.
Op onze website vind je heel veel informatie over buiten spelen. Er is immers geen geheim ingrediënt voor nodig! Heb je een maatwerkvraag of iets specifieks? Vul ons contactformulier in.