Speeltuin

Onze provincie kent prachtige (en relatief veel) speeltuinen en -plekken. Het overgrote deel van deze speeltuinen kan bestaan door de inzet van vrijwilligers. Juist voor deze vrijwilligers wil Speeltuinwerk Limburg de steun in de rug zijn wanneer dat nodig is.  Daarbij maakt het niet uit of de speeltuin groot of klein is, gratis of betaald, seizoensspeeltuin of altijd open. Wij zullen vrijwilligers altijd graag met raad en daad bijstaan. Wij hebben in die ondersteuning ruim vijfendertig jaar ervaring opgebouwd.

Is jouw speeltuin al lid van Speeltuinwerk Limburg of maak je net kennis met ons? In onderstaande blokken vind je relevante informatie voor jouw speeltuin. Vind snel wat je nodig hebt met de zoekfunctie of ga er eens lekker voor zitten.

Klik hier voor de meerwaarde van Speeltuinwerk Limburg in een notendop. Ben je op zoek naar één van de aangesloten speeltuinen Limburg. Klik hier voor een overzicht van speeltuinen en -plekken. Wij helpen graag. Aarzel niet en neem contact met ons op.