2023 – Samenspeeldagen

Ook in 2023 organiseerde SpeL samen met andere maatschappelijke organisaties een drietal Samenspeel-middagen bij 3 verschillende speeltuinleden verspreidt over de provincie.

Hier een korte terugblik:

SPEELTUIN MERGELHOOF – MAASTRICHT – 26 AUGUSTUS 2023:

Wat een super Samenspeeldag zaterdag 26 augustus in Natuurspeeltuin De Mergelhoof – Gemeente Maastricht! Veel blije kinderen met hun ouders, enthousiaste vrijwilligers van Stichting GIPS die unieke spellen hadden. Dank aan speeltuinbestuur voor de gastvrijheid, de vlaai en de bonnen. Ook veel dank aan Maastricht Vitale Stad voor de donatie. Zo ook dank aan Stichting het Gehandicapte Kind en Trajekt Home-Start 043 die alle gezinnen heeft benaderd. JOGG-Teamfit voor hun hulp en het lekkers!
Speeltuinwerk Limburg kijkt terug op een prachtige middag waar iedereen heeft kunnen samenspelen!
       

 

SPEELTUIN ’t EIKHOORNTJE – LANDGRAAF – 20 SEPTEMBER 2023:

Opnieuw een mooie Samenspeeldag! Mede dankzij de vrijwilligers van Speeltuin T Eikhoorntje Gemeente Landgraaf een groot succes.
Ook juf Anja en haar lieve kleuters van Basisschool Harlekijn hebben een topdag gehad vandaag. Ademloos heeft iedereen geluisterd naar het verhaal van poppentheater Floeps en Het Snoezelvarken.
Dank ook aan de bijdrage van Stichting het Gehandicapte Kind, de inzet van Stichting Welsun en Stichting Koraal Groep.

   

SPEELTUIN DE ROETSJ – WESSEM – 30 SEPTEMBER 2023:

De derde en tevens laatste Samenspeeldag van dit seizoen voor Speeltuinwerk Limburg was opnieuw een groot succes! Een mooie samenwerking met Jongnl Limburg en een hartelijke ontvangst in Speeltuin de Roetsj in Wessem Gemeente Maasgouw. Veel blije gezichten bij de kinderen van de JongNL clubs en ook de jonge bezoekers van PSW hebben zich prima vermaakt; de grote bal uit de container met spellen van Stichting het Gehandicapte Kind was erg in trek en na afloop was er voor ieder kind een heuse SpeL-frisbee!
Leuk om te horen dat een begeleidster na afloop vertelde; “we hadden vooraf twijfels of Geert zich zou vermaken in de speeltuin, maar hij heeft ons allen verrast!”