Aan de slag in de speeltuin

Aan de slag in de Speeltuin is een landelijk project waarin SpeL de Limburgse uitvoering op zich neemt. In dit project werkt Speeltuinwerk Limburg samen met Jantje Beton/NUSO en Handicap.nl. Aan de slag in de speeltuin is bedoeld om jongeren met een beperking een nuttige vorm van dagbesteding te bieden in een speeltuin. Zo heeft de speeltuin extra ondersteuning in de werkzaamheden en maken we aan de andere kant iemand blij met een prachtige eerste werkervaring of een dagbesteding met nut. Speeltuinwerk Limburg zorgt in Provincie Limburg voor de uitvoer van dit project.

In dit project maak je een voor beide partijen passende match tussen een speelplek en een jongere; echt maatwerk dus. We kijken eerlijk naar een voordeel voor beide partijen. Je moet er dus geen meerwerk van krijgen.

Dit project is afgesloten in 2019. Maar ook zonder projectondersteuning kun je contact leggen met een instelling of speeltuin in de regio om dit vorm te geven. Ben je geïnteresseerd om mee te doen aan een dergelijke samenwerking of wil je meer weten? Neem contact met ons op.