Zomerbezoek Speeltuinen

Er zijn prachtige speelplekken in Limburg die ruimte bieden aan buiten spelen. Veelal worden deze speelplekken beheerd en onderhouden door vrijwilligers die er iets van maken en er sfeer aan geven. Speeltuinwerk Limburg spreekt door het jaar haar speeltuinleden bij vragen of bijzonderheden, maar vindt het heel belangrijk ook persoonlijk te gaan kijken op de plekken waar t allemaal om draait.

Afgelopen weken bezochten de consulenten ook weer zo veel als mogelijk de lidspeeltuinen. Mooi om te zien hoe vrijwilligers keihard werken om voor anderen een ultiem uitje te verzorgen. Van groenonderhoud tot ijsverkoop, van veiligheid van speeltoestellen tot oplossen van onenigheid over de schommel. Ze doen t allemaal!
En het ziet er dan ook goed uit. We zien leuke, afwisselende en prettige plekken die veilig spelen mogelijk maken. Van openbaar plekje waar je lekker even kan uitwaaien, tot een volledig verzorgde dag uit.

Met dit weer geen straf om in de speeltuin te zijn. Bewondering voor iedereen die meehelpt aan het succes van de speelplekken! Bedankt voor jullie inzet en heel veel speelplezier gewenst!