Vacature bij Speeltuinwerk Limburg

Speeltuinwerk Limburg zoekt ….

Buiten spelen is belangrijk en gezond. Daarom verdient het aandacht en ruimte: in onze buurt, in onze tijd, in onze (politieke) agenda. Speeltuinwerk Limburg zet zich juist daarvoor in; als maatschappelijke organisatie (erkend door de Provincie Limburg) ondersteunt SpeL zoveel als mogelijk initiatieven die ruimte geven aan buiten spelen. Buiten spelen geeft een waardevolle bijdrage aan de samenleving van nu en straks.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een warm hart voor buiten spelen?
Wil je met jouw werk betekenisvol bezig zijn voor kinderen in Limburg door mee te bouwen aan een speelrijke buitenruimte? Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team weer op volle kracht brengt en ons motto onderschrijft: Buiten Spelen? Ieder kind, elke dag!

een energieke consulent(e) [per 1 maart 2019]

Je gaat aan de slag in een klein team op ons kantoor in hartje Roermond. Je bent flexibel genoeg om het belang van buiten spelen te verwoorden naar alle doelgroepen die daarbij betrokken kunnen zijn. Een dienstverband van om en nabij 20 werkuren -die niet altijd tussen 9 en 5 zijn- past bij jou.
Dit ben jij:
Je bent dynamisch, bedenkt creatieve oplossingen, je gaat voor resultaat, je bent ondernemend. Je vindt het leuk om netwerken te bouwen en te onderhouden en hebt het vermogen je aan te passen aan je gesprekspartner; zowel gevoelsmatig als in het niveau van communicatie. Je voelt je thuis in een groep, maar even gemakkelijk ook ervoor.
Dit vind je leuk:
Je ondersteunt en adviseert op het gebied van buiten spelen aan speeltuinen, scholen en opvang, gemeenten en burgerinitiatieven. Je fungeert als smeerolie in contacten tussen initiatieven, overheid en verwijst in het netwerk naar bijvoorbeeld toeleveranciers. Je onderhoudt contacten in een breed maatschappelijk netwerk. Je werkt samen met ons bestuur aan het beleid van onze vereniging en maakt dat zichtbaar in je werk. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten en hebt actief interesse in het lokale, provinciale en landelijke beleid rondom buiten spelen. Je vertaalt deze kwaliteiten naar de dagelijkse werkzaamheden.
Wij zoeken:
Een collega met HBO werk-/denkniveau die ook bereid is buiten kantoortijden te werken op locaties door de provincie heen. Je hebt een rijbewijs en auto tot je beschikking. Je hebt kennis/interesse van de wetgeving rondom buiten spelen en speelruimte. Je kunt projectmatig werken en regisserend optreden in een complex krachtveld.
Wij bieden:
– Een inspirerende werkomgeving waarin je kans krijgt jezelf en je netwerk te ontwikkelen
– Samenwerking met een variatie aan doelgroepen, maar altijd voor het buiten spelen
– Salariëring volgens CAO Welzijn + ruimte voor training of opleiding in het vakgebied
Belangrijk:
Speeltuinwerk Limburg werkt met de methodiek In Veilige Handen. Je wordt hierin opgeleid en wordt gevraagd in te stemmen met de werkwijze intern en deze extern uit te dragen.
Je onderschrijft de doelstellingen van Speeltuinwerk Limburg zoals opgenomen in statuten en werkafspraken.
Voorafgaand aan in dienst treden wordt een Verklaring omtrent Gedrag aangevraagd.

Informatie of vragen:
www.speeltuinwerklimburg.nl  of info@speeltuinwerklimburg.nl
In contact met De heer G. IJff (voorzitter) 06-55868366.

De selectiegesprekken staan gepland op woensdag 13 februari in de ochtenduren. Solliciteren kan tot uiterlijk 6 februari via info@speeltuinwerklimburg.nl.

Handige printversie – klik hier