Vacature bij Speeltuinwerk Limburg

Speeltuinwerk Limburg zoekt….

Buiten spelen is belangrijk en gezond. Daarom verdient het aandacht en ruimte: in onze buurt, in onze tijd, in onze (politieke) agenda. Speeltuinwerk Limburg zet zich juist daarvoor in; als maatschappelijke organisatie (erkend door de Provincie Limburg) ondersteunt SpeL zoveel als mogelijk initiatieven die ruimte geven aan buiten spelen. Buiten spelen geeft een waardevolle bijdrage aan de samenleving van nu en straks.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je met veel plezier altijd buiten gespeeld?

Wil je met jouw werk betekenisvol bezig zijn voor kinderen in Limburg door mee te bouwen aan een speelrijke buitenruimte? Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team weer op volle kracht brengt en ons motto onderschrijft: Buiten Spelen? Ieder kind, elke dag!

een contact medewerker 2 – (per 1 december 2022/januari 2023)

Je gaat aan de slag in een klein team op ons kantoor in hartje Roermond. Je bent flexibel genoeg om het belang van buiten spelen te verwoorden naar alle doelgroepen die daarbij betrokken kunnen zijn. Een dienstverband van 20 werkuren die niet altijd tussen 9 en 5 vallen, af en toe zijn er activiteiten in de weekenden of bij calamiteiten zou er ook geschakeld moeten worden. Echter: je hebt ook juist heel wat vrijheid om je werk in de delen: je kunt de ene keer best om 8 uur ‘s ochtends beginnen en de volgende dag in de middag werken.

Dit ben jij:

Je bent dynamisch, bedenkt creatieve oplossingen, je gaat voor resultaat, je bent ondernemend. Je vindt het leuk om netwerken te bouwen en te onderhouden en hebt het vermogen je aan te passen aan je gesprekspartner; zowel gevoelsmatig als in het niveau van communicatie. Je voelt je thuis in een groep, maar even gemakkelijk ook ervoor.

Dit vind je leuk:

Je ondersteunt en adviseert op het gebied van buiten spelen aan speeltuinen, scholen en opvang, gemeenten en burgerinitiatieven. Je fungeert als smeerolie in contacten tussen initiatieven, overheid en verwijst in het netwerk naar bijvoorbeeld toeleveranciers. Je onderhoudt contacten in een breed maatschappelijk netwerk. Je werkt samen met ons bestuur aan het beleid van onze vereniging en maakt dat zichtbaar in je werk. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten en hebt actief interesse in het lokale, provinciale en landelijke beleid rondom buiten spelen. Je vertaalt deze kwaliteiten naar de dagelijkse werkzaamheden.

Wij zoeken:

Een expressieve collega met MBO werk-/denkniveau die een creatieve input kan generen en ook bereid is buiten kantoortijden te werken op locaties door de provincie heen. Je hebt een rijbewijs en auto tot je beschikking. Je hebt kennis/interesse van de wetgeving rondom buiten spelen en speelruimte. Je kunt projectmatig werken en regisserend optreden in een complex krachtveld. Daarnaast kun je analyseren, zie je samenhang tussen verschillende zaken en kunt deze beschrijven.

Wij bieden:
  • Een inspirerende werkomgeving waarin je kans krijgt jezelf en je netwerk te ontwikkelen;
  • Samenwerking met een variatie aan doelgroepen, maar altijd voor het buiten spelen – Salariëring volgens CAO Welzijn functieschaal 4 (€ 2.100,-/€ 2.889,-) + ruimte voor training of opleiding in het vakgebied.
  • Belangrijk:

Je onderschrijft de doelstellingen van Speeltuinwerk Limburg zoals opgenomen in statuten en werkafspraken. Voorafgaand aan in dienst treden wordt een Verklaring omtrent Gedrag aangevraagd.

Informatie of vragen: www.speeltuinwerklimburg.nl of info@speeltuinwerklimburg.nl.

In contact met De heer G. IJff (voorzitter) 06-55868366.

De selectiegesprekken staan gepland op maandag 14 november. Solliciteren kan tot uiterlijk 4 november via info@speeltuinwerklimburg.nl.

Een handige printversie vind je hier.