Training: “Hoe gaan wij dat financieren?” – 14 november

Heb jij een droom voor je speeltuin of buurtspeelplek, maar lukt het nog niet om het benodigde budget bij elkaar te krijgen? Speeltuinwerk Limburg helpt je graag op weg om tot het gewenste resultaat te komen. De bijeenkomst “Hoe gaan wij dat financieren?” is de kans om met andere speeltuinbesturen en experts in gesprek te gaan over de mogelijke financiering van projecten in jouw speeltuin of buurtplek. Voorbeelden van projecten kunnen zijn: De aanschaf van een nieuw speeltoestel, renovatie of uitbreiding van je speeltuin, verbetering van de toegankelijkheid van je speeltuin, sociale activiteiten in je speeltuin of projecten in samenwerking met andere organisaties ter verbetering van de leefbaarheid in de wijk.

 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Hoe vindt jouw vrijwilligersorganisatie geld voor een nieuw project?
  • Hoe dien je een aanvraag in bij een fonds?
  • Zijn er tips om succes te hebben bij een aanvraag?
  • Welke soorten geldstromen zijn er?
  • Welke initiatieven zijn kansrijk bij fondsen?

Maar ook jullie vragen en inzichten komen aan bod in de “ Hoe gaan wij dat financieren?” die voor woensdag 14 november a.s. op het programma staat. Vanaf 19.30 uur neemt Monique Janssen van JEMO je mee in de wereld van fondsenwerving. De avond wordt gehouden bij Buurthuis SamSam in Heerlen (Mijnzetellaan 6) en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Specifieke vragen kunnen ook vooraf kenbaar worden gemaakt. Tijdens de avond zal hier dan ruimschoots aandacht voor zijn. Heb je geen speelinitiatief, maar wel andere maatschappelijke plannen en vragen over geldstromen? Dan is deze info ook voor jou! Voel je van harte welkom!!

Jouw plan bespreken met de experts: tijdens deze bijeenkomst kun je in gesprek met  een fondsenwerver, een Limburgse serviceclub en zijn er voorbeelden genoeg aanwezig om ideeën op te doen voor jouw specifieke vraag of wens. Dé kans om vragen te stellen en over de financiering van jouw project en een basis te leggen voor jullie plannen!

Datum en locatie: woensdag 14 november bij Buurthuis SamSam, Heerlen (Mijnzetellaan 6).

Deelname: Gratis voor leden van Speeltuinwerk Limburg. Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 15,00.

Aanmelden: Stuur een mail met het aantal deelnemers naar info@speeltuinwerklimburg.nl

(Niet- leden ontvangen dan een betaalverzoek via mail.)