SpeL: trainen en ontmoeten in het najaar

In het najaar verzorgt Speeltuinwerk weer een aantal activiteiten waarbij trainen en ontmoeten centraal staan. Wil je erbij zijn? Zet dan de datum alvast in de agenda! Uiteraard mag je in de aanloop naar de activiteiten meer informatie van ons tegemoet zien!

Zaterdag 5 oktober organiseren we ons jaarlijkse uitje om onze speeltuinvrijwilligers en -bestuurders in het zonnetje te zetten. Uiteraard ook dit jaar weer met een leuk programma, gezelligheid in de bus en inspiratie die we dit keer opdoen in Midden Limburg.

Donderdag 24 oktober is een avond speciaal voor bestuurders. We gaan in op de zaken die besturen bezig houden. Missie en visie, financiën, maar ook verantwoordelijkheden, VoG, AVG en natuurlijk eigen vragen en ervaringen. Ook voor niet-leden of niet-speelplekken!

Zaterdag 9 november is de Training Veiligheid van Speeltoestellen. Deze training is bedoeld voor eenieder die aan speeltoestellen klust, onderhoud pleegt of als bestuurder eindverantwoordelijk is voor de technische staat van de plek. We trainen binnen en buiten, zodat je praktisch aan de slag bent.

Woensdag 20 november is in de avonduren de training “Hoe gaan wij dat Financieren? waar wordt ingegaan op fondsenwerving voor een renovatie of project. Een expert brengt je op de hoogte van de mogelijkheden en valkuilen. je kunt terecht met jouw vragen. Voor leden en niet leden.

Wil je nu al meer informatie of een plekje voor jouw team reserveren bij de excursie of een training? Mail dan naar info@speeltuinwerklimburg.nl

We zien jullie graag weer bij onze activiteiten.