Nieuwe website

Op 6 oktober 2018 gaat de nieuwe website van Speeltuinwerk Limburg live. Het adres blijft hetzelfde, de inhoud is verbeterd.

Buiten spelen is belangrijk en ontzettend leuk. Iets dat heel gewoon zou moeten zijn, maar dat lang niet altijd is. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor buiten spelen en bewegen. Voor grote en voor kleine mensen. Dat maakt ons gezonder voor de toekomst. Maar er is meer aan de hand: Wijken waar buiten wordt gespeeld zijn vriendelijker. Mensen kennen elkaar en voelen zich verbonden. En dat is goed voor het welzijn van iedereen.

Dat maakt dat buiten spelen door veel doelgroepen wordt ondersteund en aangemoedigd. Buiten spelen kan iedereen, dus echte bedrijfsgeheimen zijn er niet. Maar voor het ontwikkelen van goede speelplekken in de buitenruimte is wel bepaalde kennis van belang. Juist daarop speelt de nieuwe website in. Zoveel mogelijk informatie digitaal voor speeltuinen, scholen, gemeenten, kinderopvangorganisaties, burgerinitiatieven, kortom: iedereen. Zodat iedereen ook aan de slag kan.

Uiteraard blijft het consulententeam van Speeltuinwerk Limburg actief in de Provincie. Wie genoeg heeft aan de gegevens op de site, kan zelf aan de slag. Is er maatwerk gewenst of heb je begeleiding of aanvulling nodig om jouw speelplek een succes te maken, dan sluiten de consulenten graag aan op locatie of helpen je anderszins verder.

Buiten spelen? Ieder kind, elke dag!
Samen geven wij ruimte aan buiten spelen!