Ledenexcursie Toverland was magisch

Op zaterdag 7 oktober j.l. was het tijd voor de jaarlijkse ledenexcursie voor de leden van Speeltuinwerk Limburg. Vanwege het 35 jarig jubileum van onze organisatie, wilden we dit jaar de deelnemende speeltuinvrijwilligers verwelkomen op een wel heel speciale locatie, namelijk Attractiepark Toverland in Sevenum.

Vanuit verschillende regio’s van de provincie stond de deelnemers een warm welkom te wachten. Na een heerlijke kop koffie of thee met een stuk Limburgse vlaai was het tijd voor een presentatie over het ontstaan van het attractiepark, de bedrijfsfilosofie en de toekomstplannen. Knap hoe een park in relatief korte tijd (16 jaar) zo’n begrip is geworden in Nederland.

Na deze uitgebreide presentatie wordt het gezelschap in 3 groepen verdeeld. De “technische” vrijwilligers krijgen een rondleiding, waarbij ze de techniek van de verschillende attracties achter de schermen mogen bekijken. Een andere groep krijgt het volledige park te zien en de derde groep krijgt een rondleiding in het overdekte deel van het attractiepark. Na een frisse en ook natte rondleiding staat een heerlijke lunch te wachten voor iedereen. Na een natje en een droogje krijgt iedereen de kans de uitdaging aan te gaan met een rit in de Troy, Zwervelwind of Zweefmolen. Voor foto’s van deze excursie kun je kijken op de Facebookpagina van Speeltuinwerk Limburg.

Vrijwilligers en medewerkers van Toverland; bedankt voor deze fijne excursie, vol van informatie, inspiratie, sensatie en leuke contacten.