Freerun 27 mei in Neer: Kom inspiratie opdoen!

Wat is freerunning? En wat kan ik ermee als speeltuin, gemeente, schoolpleincommissie of burgerinitiatief? Deze vragen worden beantwoord tijdens de inspiratiebijeenkomst op zondag 27 mei aanstaande. Naast een presentatie over de sport/manier van bewegen door de stad, krijg je ook een kijkje van hoe freerun wordt beoefend: van de jongste kids tot aan de professional.
Een uitermate mooi moment om te bezien wat de mogelijkheden zijn om deze vorm van extra bewegen -en wie wil dat nou niet- wat meer ruimte te bieden in jouw omgeving.

Op 27 mei ontvangen we je graag om 15.00 uur met een kopje koffie/thee en een stuk vlaai in Neer. Op deze verzamellokatie laten we de auto’s achter en na de ontvangst verschuiven we gezamenlijk naar het terrein van de freerunners.
Om 15.30 uur krijgen we in een presentatie meer informatie over freerunning. Wat is ’t? Wie doet ’t? Waarom is ’t zo belangrijk? De presentatie wordt gegeven door Minded Motion; een Limburgse freerunvereniging die in een aantal jaar is uitgegroeid naar zo’n 1000 leden en nog steeds groeit.
Uiteraard staan zij ook klaar om je vragen te beantwoorden.

Na de informatie is het tijd om je door de praktijk te laten inspireren. Laat je positief verrassen door jeugd en professionals die de sport laten zien.

In een tijd waarin we denken dat buiten spelen onder druk staat, laten zij zien dat het anders kan. Wellicht wil jij dat ook motiveren in je speeltuin, gemeente, op je schoolplein of bij je burgerinitiatief. Of ontwerp je toestellen of openbare ruimte en ben je benieuwd wat jij ermee kan?

Geef je op en ben erbij: stuur een mail met je gegevens naar info@speeltuinwerklimburg.nl.

Deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van €5,00 (vergoeding koffie met vlaai). We verwachten rond 17.00 uur de bijeenkomst af te ronden.