Terugblik Bijeenkomst “Een speelplek voor iedereen”

Een terugblik:

Een interessante bijeenkomst op 4 april in Hingen waar aanwezige speeltuinleden en een aantal aangesloten Limburgse Gemeenten meer informatie hebben ontvangen over het Samenspeelfonds; een initiatief van Jantje Beton en het Gehandicapte Kind. Voor speeltuinen liggen er mooie uitdagingen op het gebied van het actuele thema ‘inclusiviteit’ met als doel speelplekken voor iedereen op sociaal en fysiek gebied geschikt te maken.

Ook aanwezig was de organisatie Iedereen Kan Sporten. Ervaringsdeskundige Els heeft het belang van bewegen toegelicht voor iedereen met een beperking.

Bovendien kon ze uit eigen ervaring vertellen dat veel speelplekken voor haar niet goed toegankelijk zijn als ze met één van haar kleinkinderen een bezoek brengt aan een speeltuin. kun je rekening mee houden in je speeltuin en hoe krijg ik dit financieel voor elkaar?

Uitnodiging:

Voordat het speeltuinseizoen gaat beginnen, wil SpeL jullie uitnodigen voor een bijeenkomst op dinsdagavond 4 april 2023 om 19.00uur. Wij gaan het hebben over “een speelplek voor iedereen” – waar kun je rekening mee houden in je speeltuin en hoe krijg ik dit financieel voor elkaar? Kun je niet aansluiten deze avond, deel deze uitnodiging onder de andere speeltuinvrijwilligers.