Bijeenkomst “hoe gaan wij dat financieren?” – 20 november 2019

Heb jij een droom voor je speeltuin of buurtspeelplek, maar lukt het nog niet om het benodigde budget bij elkaar te krijgen? Speeltuinwerk Limburg helpt je graag op weg om tot het gewenste resultaat te komen.

De bijeenkomst “Hoe gaan wij dat financieren?” is de kans om met andere cursisten en met Monique Janssen in gesprek te gaan over de mogelijke financiering van projecten in jouw speeltuin of buurtplek. Voorbeelden van projecten kunnen zijn: De aanschaf van een nieuw speeltoestel, renovatie of uitbreiding van je speeltuin, verbetering van de toegankelijkheid van je speeltuin, sociale activiteiten in je speeltuin of projecten in samenwerking met andere organisaties ter verbetering van de leefbaarheid in de wijk.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe vindt jouw vrijwilligersorganisatie geld voor een nieuw project?
  • Hoe dien je een aanvraag in bij een fonds?
  • Zijn er tips om succes te hebben bij een aanvraag?
  • Welke soorten geldstromen zijn er?
  • Welke initiatieven zijn kansrijk bij fondsen?

Al deze zaken, jullie vragen en nog meer komen aan bod in de bijeenkomst “Hoe gaan wij dat financieren?” die voor woensdag 20 november a.s. op het programma staat.

Vanaf 19.30 uur neemt Monique Janssen van JEMO je mee in de wereld van fondsenwerving. De avond duurt ongeveer tot 21.30 uur. Specifieke vragen kunnen ook vooraf kenbaar worden gemaakt. Tijdens de avond zal hier ruimschoots aandacht voor zijn. Heb je geen speelinitiatief, maar wel andere maatschappelijke plannen en vragen over geldstromen? Dan is deze info ook voor jou! Voel je van harte welkom!!

Alle informatie op één A4-tje