Bezoek aan speeltuin ’t Eikhoorntje in Landgraaf

Carlien Schouten en Ton van Kempen, beide consulenten van SpeL hebben vrijdag 12 april in het kader van de presentatie van de eindresultaten project SpeelplekOntwikkeling een bezoek gebracht aan Speeltuin ’t Eikhoorntje. De speeltuin is dit jaar eerder open gegaan vanwege het mooie weer van de afgelopen weken. Tijdens ons bezoek waren groep 1 en 2 van basisschool de Harlekijn te gast om hun Koningsspelen te vieren.

Tijdens de presentatie, die gegeven werd door Carlien Schouten,  waren de voorzitter Theo Spiering en een aantal vrijwilligers van ’t Eikhoorntje aanwezig. Carlien doorliep een PowerPoint presentatie waarin vooral  het positieve ruimschoots de overhand had. Er is een hoog tevredenheidgevoel bij de bezoekers, groot en klein, ze zijn zeer tevreden over de speeltuin met de vriendelijke vrijwilligers De speeltuin mag trots zijn op hun behaald tevredenheidsscore van 8.4 als punt. SpeL zal het bijbehorende certificaat opsturen zodat het voor iedereen zichtbaar opgehangen kan worden.

Samenvattend is speeltuin ’t Eikhoorntje een hele leuke goed onderhouden speeltuin waar kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s graag verblijven en terugkomen om te spelen en te ravotten.