Afscheid consulent: Carlien verlaat SpeL

Carlien gaat Speeltuinwerk Limburg verlaten. Wij wensen Carlien heel veel succes en plezier met de volgende stap in haar carrière. Carlien is een zeer gewaardeerde collega en zullen haar input zeker missen. 

Een persoonlijk bericht van Carlien mag niet ontbreken:

In de afgelopen 8 jaar (bijna 9!) heb ik met heel veel plezier gewerkt voor Speeltuinwerk Limburg. Maar nu is het moment aangebroken dat ik ervoor kies om SpeL achter me te laten. Het is tijd om in mijn loopbaan andere keuzes te maken die weer passen bij de fase waar ikzelf en ook mijn gezin nu in zit: per 1 april stop ik bij SpeL.

Een stap die ik niet gemakkelijk maak. Ik vond en vind dat buiten spelen alle aandacht verdient en ontzettend belangrijk is voor grote en kleine mensen. Speeltuinwerk Limburg kan als maatschappelijke organisatie daarin heel veel bieden én – nog belangrijker- de noodzaak voor gezond opgroeien is ontzettend actueel.

Daarnaast heb ik door mijn werk bij SpeL veel mensen mogen leren kennen die zich inzetten voor buiten spelen: Een prachtig netwerk van speeltuinbestuurders en -vrijwilligers, contactpersonen van Limburgse gemeenten, schoolteams, kinderopvangorganisaties, gewone burgers met prachtige speelplannen en collega’s van andere (maatschappelijke) organisaties met wie ik graag heb samengewerkt. Ons bestuur dat – inclusief wisselingen van de laatste jaren- altijd gevuld is geweest met mensen die de basis hebben verzorgd voor het werk dat we als team wilden neerzetten. En dan natuurlijk het kantoorteam waarmee ik niet alleen werktaken, maar ook lief en leed heb gedeeld de afgelopen jaren.

Ik wil iedereen bedanken voor de leuke samenwerking van de afgelopen jaren. In deze bijzondere tijd is handen schudden geen optie ter afscheid, dus  houd ik het bij de digitale handdruk. Ik hoop oprecht dat jullie enthousiasme voor het buiten spelen onveranderd blijft. Dankjewel voor de samenwerking en wellicht tot ziens!