Jubileumjaar feestelijk gestart!

Zondag 19 maart was het feest. Met een -letterlijk- knallend feest werd het 35 jarig jubileum van Speeltuinwerk Limburg ingeluid. We mochten ons verheugen op veel bezoek van groot en klein. We zijn in het zonnetje gezet op vele manieren. Bestuur en team van SpeL hebben ervan genoten en zien het jubileumjaar met veel plezier tegemoet. 

Na een heel regenachtige start van het  bleek de ondergrond van Avonturenpark Valdeludo nog te drassig. Niet voor spelende kinderen...die hebben daar in het minst last van. Maar voor een goed verloop van de rest van de feestelijkheden was een binnenlocatie toch een veilige keuze.

Gelukkig is dat geen probleem bij de locatie van All in Echt: een grote zaal mag dienstdoen als speelruimte, terwijl de grote mensen in de nabijheid van hun kroost de infomarkt bezoeken en met elkaar in gesprek gaan. Voor ieder wat wils, want menigeen blijft de hele middag op ons feestje. 

Zo spreken onze voorzitter Twan Huyskens en gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen een volle zaal toe bij de uitreiking van het Jubileumboekje en bij de officiële opening van het feest. Daarna is er aandacht voor de Speeltuinbende die voor de gelegenheid de locatie komt testen en haar test ook zonder problemen van buiten naar binnen schuift.

Waar de een kiest voor springen, panna voetbal of een geschminkte snoet, gaat de ander een rondje bowlen of lasergamen. je kiest voor een informatief gesprek met een toestellenleverancier of bekijkt eens rustig het project speelplek ontwikkeling, zoals SpeL dat komend jaar beschikbaar maakt voor speeltuinen.

We zijn toegezongen voor onze verjaardag, we mochten trakteren op een leuk feest en iedereen heeft zich goed vermaakt! Een betere start van ons 35e jaar kunnen we niet wensen! Bedankt allemaal!