Laatste week voor aanmeldingen voor het jubileumfeest!

Aftellen naar het feest

Op zondag 19 maart viert Speeltuinwerk Limburg haar jubileumfeest ter ere van het 35 jarig bestaan. Groot en klein zijn welkom om dat feest met ons te komen vieren op een locatie die ruimte geeft aan vieren, feesten en uiteraard spelen. Valdeludo/All in Echt is onze gastheer die dag, een perfecte feestplek bij elke weersomstandigheid. En de jarige trakteert: na opgave is de toegang evenals een hapje en een drankje gratis. Dus ben erbij! 

Speeltuinwerk Limburg bestaat 35 jaar in 2017. Dat vieren we het hele jaar door met activiteiten met een jubileumtintje, met als hoogtepunt het jubileumfeest op zondag 19 maart van 14.00 -17.00 uur bij Avonturenpark Valdeludo / All in Echt. Na aanmelding via info@speeltuinwerklimburg.nl ben je van harte welkom om erbij te zijn. 

Dat geldt natuurlijk voor leden en relaties van SpeL, maar ook nieuw geïnteresseerden, maatschappelijke organisaties, jeugdclubs zijn van harte welkom. 

Na aanmelding is de toegang gratis, zonder aanmelding moet je die dag gewoon betalen, dus ben er op tijd bij! Aanmelden kan nog tot 13 maart!